arg logginlägg!!!!!!

ARGT "BREV" TILL EN FUL HO**!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





asså vem f*ck tror hon att hon är?!?!?!
asså hahahahhh åååh ni förstår nog itne men de är en liten störd **** som är helt störd o säger att hon ska hämta sitt "gäng" och hoppa på mig o melissa?!?! HAHAHAHA snälla vilka är med i ditt "gäng" , din tjockis kompis Sus*** ???? haah??? asså vill du bråka SÅ KOM DÅ DIN FEGA LILLA **** , ser de ut som om jag inte kan ta dig elr, är du kaxig så tvekar jag inte en sekund på att hoppa på dej din lilla ****!!!!! Jag kommer k****** ditt liv din lilla ho***** , jag sa till dig sist att du inte skulle göra stor grej va gör hon fucking TRE MÅNADER senare????? hon börjar tro att hon har ett gäng, hela UPPSALA vet att du är en ho** och en snattare, är de roligt att bli kallad tunnelbana bara för att man tror att man är cool??? DU FÅR INGEN RESPEKT FÖR NÅGON!!! alla ser dej bara som en ho** , men om du vill bråka så snälla varsågod kom!!! du ska få i dig så du aldrig kommer kunna gå igen!!!! du har fått för mkt luft lilla gumman, du ska fan pumpas ut, du borde vara rädd för du kommer få i dej en vacker dag dig hor* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tralalalalaaaaa!

tjena apor!

Sitter o typ äter en apelsin som kvällsmat??? hård diet!
Asså bara går upp i vikt hela tiden fan nu får de räcka nu har de gått över min gräns!!!
Jag vet itne vad de är idag, känner mig på lite halv taskigt humör idag, vet inte varför? Beror nog på att jag inte får i mig de "fett jag behöver " som ja blir lite arg och dåligt humör, sen är de nog p pillernas bi verkningar också, var på jävligt dåligt humör på matten också, hade lust och slå alla som snackade, seriöst här sitter de faktiskt folk som vill fixa sina betyg o så sitter ni o bara stör?? visa lite respekt snälla, man skriker håll käften sen så är deras jävla munnar öppna igen efter fem sekunder!!! :@ ajaa låt mig va på dåligt humör bara , hahah, vi hörzzZzz /
Nathalie




f*ck mitt hår o hårets mamma...!

Heeej fulingar..!

Dagen har  vart helt okej, jag var helt frustrerad i skolan, hade bara lust o misshandla någon från ingenstans ?? men sen kom de en liten flicka o lyste upp min dag!! Jag stod vid mitt skåp o så kom hon från ingenstans :

Flickan : är de du som är Nathalie ? :)

Jag : aah ?

Flickan : är de du som har en bild på dej o din kille på fb ??

Jag : haha ah ? :)

Flickan : Okej! :) va fin du är

och så trippade hon iväg, åååh så söt, hon gjorde min skoldag, love too you sweetiie!!! så sött!!

sen efter skolan så åkte ja o träffa melissa o färgade håret, assååå åååh fett arg, mitt hår liknar ett fågelbo!!!!! åhhh de är så fult får damp!! asså på paketet ska de vara brun färg med ljusa slingor, för de första är de fulaste färgen med skimmer av röd ?!?!?! för de andra så syns inte en enda slinga typ ?? va är de här? åååh bajs på de , aja ska sluta klaga, haha men jag saknar min älskling!!! Vi hörzZzz /
Nathalie  
de här var den ja köpte o fan heller att de blev den färgen!!!!!!


haft en trevlig helg ? :)

Helluuuh era apor!

Nu har jag kommit hem från pappa , som dom flesta vet så åker jag till min pappa varannan helg i dalarna och då kan jag tyvärr inte göra några uppdateringar!
Jag har vart ganska lat i helgen, på lördagen gick jag runt heeela dagen i pyjamas , asså hahah bytte aldrig om, de är så skönt fan! Sen idag på morgonen tog jag en timmes dusch typ, också as skönt!
Snart kommer my babe , ja uppdaterar mera sen! Vi hörzZzz love / Nathalie

Seham, My , jag och Berfin!

Jackan gör mig orättvis!! så tjock är jag inte -.- de är jackan som gör så jag ser så ut!


ijaaah!

Tjena tjena ! :)

Sitter just nu i skolan på språk och har skit tråkigt, kl 10.15 ska jag och Emma till våran SYV och prata om gymnasievalet, asså shit jag är as  rädd!! Jag vet att ja ska välja som första handsval Sam på kate, men dom andra två då ?? får man ta samma skola tre gånger?? asså ååh har så mycke frågor åh ja får panik över gymnasievalet och mina betyg!!!!
Schhaaiizeée hur ska de här gå? :s
Jajaa....ikväll ska jag ge min baby sin överraskning, men slutar lektionen nu, vi hörzzZzz love / Nathalie

tjena tjena! :)

Ska duscha om en liten stund, älsklingen var här, han är så mysig!! Riktig pudding!!! Sitter och tänker först lite hur jag ska fixa en grej, saken är såhär att jag har en överraskning till min älskling, vill skämma bort han lite så han ska få något av mig , jag tänker inte säga va de är här i bloggen, för jag vet att han läser den ;) haha han vet att han ska få  något är skit nyfiken , but I don't tell honey! hahah jaja jag tror han kommer gilla de , hoppas jag hinner fixa de sista ganska snabbt. Men de är inte sådär en skit stor grej eller värsta grejen så ha inte för höga förväntningar ni läsare heller, hhaha vill bara skämma bort min älskling lite med en surprise! ;)
ajaa, har biologiprov imorrn, så kommer nog sitta uppe ganska länge o plugga -.- jaja, vi hörzzZzz /
Nathalie



asså kolla vilken gossig kille jag har, förtjänar en riktig överraskning ! puss på dig älskling :* <3


skolan suger!!!

Helluh era apnaglar, jag gillar apor! :)
Sitter i biblan i skolan o var bara tvungen att blogga för att tove klagade på att ja aldrig bloggade igår,  men jag hann inte, skolan tar upp hela mitt fu****** liv!!!!!
Snart ska ja ha tråkig matte, omg jag hatar matte, finns de något värre?
Juste, tove är min mongo kompis, freak, jag vet att du läser de här tove!! LOVE YOU :* not

jaja vi hörs sen!! Love /
Nathalie


RSS 2.0